jueves, 15 de junio de 2017

LA VIDA ES BELLA

Aqui teniu l'argument i una crítica sobre la pel·lícula la vida es bella:

ARGUMENT

Aquesta pel·lícula tracta sobre família formada per un italià d’origen jueu i una americana que es coneixen en una festa, on ell estava de cambrer i ella de invitada. Seguidament, es veu com el país es comença a regir sota la dictadura de Hitler però sense afectar directament a l protagonista, fins que arriba el dia de la boda de Dora (la americana) i el seu espòs Rodolfo (un nazi) que quan estan apunt de casar-se el protagonista Guido agafa a Dora i se l’han porta amb un cavall ben lluny d’allà.

Passen uns anys i Guido amb Dora tenen un fill, Guisuè. El dia del aniversari de Guisuè els nazis se’n porten a Guido, el seu germà i a Guisuè el seu fill per causa al seu origen jueu, Dora descontenta decideix anar amb ells. A l’arriba allà van agafar al germà de Guido i el van portar directament cap la cambra de gas i en canvi,  a Guido i al seu fill a una habitació amb altres jueus però separats de Dora.

Guido al veure aquella situació va decidir fer un joc per mantenir a Guisuè al marge amb la utilització de punts per aconseguir un tanc real. Així fa fen Guido per mantenir viu al seu fill. Un dia els nazis estaven fen revisió i Guido s’ha havia fet mal i temia d’anar a la cambra de gas però el que era el que feia la selecció era el seu amic doctor. 
Una nit hi ha un revolució en el camp, ja que els alemanys s’estan retirant a causa de l’arribada d’aliats, en conseqüència d’això, els nazis intentant matar el màxim de presoners possibles fins i tot a Guido que intentava anar a buscar a Dora.
Tot acaba amb el nen i la seva mare pujats en un tanc americà ja lluny dels malvats nazis.

OPINIÓ PERSONAL


Jo crec que aquesta pel·lícula és una de les pel·lícules més rellevants i boniques del gènere comèdia-dramàtic. Aquesta pel·lícula expressa una realitat passada que van viure els jueus i les seves famílies per culpa del nazisme. Aquesta pel·lícula reflecteix perfectament l’amor entre pare i fill i la discriminació entre races, li recomano a tothom. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

STAR WARS

Aqui teniu l'argument i l'opinió personal sobre la primera pel·lícula de la saga Star Wars. ARGUMENT Aquesta pel·lícula tract...